Вступ-2023: сьогодні розпочалася реєстрація на НМТ

0 коментарів 21492 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні,  3 квітня, розпочалася реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті (НМТ). Триватиме вона до 3 травня. Український центр оцінювання якості освіти забезпечить її в безпаперовій формі.


Нагадаємо, цьогоріч абітурієнти знову складатимуть національний мультипредметний тест (НМТ) як альтернативу традиційному ЗНО. За його результатами вступатимуть до вишів. Тестування проходитиме у дві сесії. Основна триватиме з 5 до 23 червня, додаткова – з 11 до 24 липня.

Щоб зареєструватися, потенційному вступнику/потенційній вступниці потрібно буде за допомогою спеціального сервісу на вебсайті Українського центру створити персональний кабінет  (зазначити реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП), прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дату народження, дані документа, що посвідчує особу) і виконати в ньому такі дії:

  • вказати реєстраційні дані (контактну інформацію, категорію випускник/ця поточного року або випускник/ця минулих років, потребу створення особливих (спеціальних) умов), вибрати із запропонованих переліків навчальний предмет додаткового блоку та населений пункт в Україні або за кордоном, де він/вона планує проходити НМТ;
  • завантажити сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів;
  • підтвердити бажання взяти участь у НМТ і надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру.

Для всіх охочих зареєструватися для участі в НМТ Український центр оцінювання якості освіти підготував відеоінструкцію, з якої вступники/ці дізнаються про те, на що варто зважати під час реєстрації, аби через 7 днів мати змогу сформувати в персональному кабінеті сертифікат учасника НМТ 2023 року.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x