Виділено кошти на відновлення водонапірної вежі в Арцизі, яка впала через непогоду напочатку місяця

0 коментарів 25272 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 21 квітня, в Арцизі відбулася чергова сесія міської ради, на якій приняли кілька важливих бюджетних рішень. Зокрема депутати виділили майже 300 тисяч гривень на відновлення водонапірної вежі, яка через непогоду та згнилу конструкцію впала напочатку місяці. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на міського голову Сергія Парпуланського.


Бюджетні питання, окрім вежі, стосувалися облаштування торгівельного павільйону по вул. Щаслива для ярмарочної торгівлі виробників сільгосппродукції, розробку проектно-кошторисної документації будівництва укриття в 3 школі-філії (Глинка), та придбання підйомників для реабілітаційного відділення Арцизької лікарні.

Вежа, про яку йде мова, була встановлена у 2018 році, та, не простоявши й п’яти, прийшла у негідність через згнилу конструкцію. Шквальний вітер повалив її 6 квітня. Тоді робітники КП «Водоканал» ліквідували наслідки руйнування та знайшли спосіб подавати воду мешканцям цього району, але під слабким натиском. Після проведення необхідних процедур будуть проведені повноцінні відновлювальні роботи.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x