В Ізмаїлі чоловік зламав “монтировкою” і обікрав термінал самообслуговування заради 8 тис грн – тепер може “сісти” на 8 років

0 коментарів 16362 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі поліцейські затримали зловмисника, який обікрав термінал самообслуговування. Правопорушник заволодів вісьмома тисячами гривень, що можуть обернутися для нього вісьмома роками ув’язнення.


Як повідомили в обласному ГУНП, крадіжка була скоєна 9 квітня вночі. Чоловік пристроєм для монтування автомобільних коліс зламав монітор термінала і викрав з нього гроші, які йому були потрібні для букмекерських ставок.

На пошуки правопорушника поліцейські витратили кілька днів. Вони встановили, що до злочину причетний 52-річний місцевий житель, неодноразово судимий за майнові злочини.

Чоловік визнав свою провину і повернув частину викрадених коштів, які не встиг програти.

«За наявністю достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у таємному викраденні чужого майна (крадіжці), вчиненому повторно, в умовах воєнного стану, за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою тривалістю 60 діб. За скоєне правопорушнику загрожує від п’яти до восьми років позбавленням волі», – повідомив слідчий слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Олексій Ноговіцин.

В Ізмаїлі чоловік зламав "монтировкою" і обікрав термінал самообслуговування заради 8 тис грн - тепер може "сісти" на 8 років

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x