В Болграді в кінці навчального року почали шукати кандидатів на здобуття премій та стипендій: які вимоги

0 коментарів 24975 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В кінці навчального року у Болграді розпочинається конкурсний відбір кандидатів на здобуття премій та стипендій міської ради серед обдарований дітей громади. Цього роки депутати міської ради дещо змінили Положення про відбір. Кому відтепер присуджуватиметься грошова нагорода розповіли на офіційній сторінці міста, передає Бессарабія INFORM.


Так, ПРЕМІЯ присуджується вихованцям закладів позашкільної освіти та культури, учням закладів загальної середньої освіти віком від 10 до 18 років за досягнення значних успіхів упродовж навчального року у сфері науки, спорту, культури та мистецтва.
“Зазначимо, що претендентами на здобуття цього грошового заохочення можуть бути не лише вихованці закладів позашкільної освіти та культури та учні закладів загальної середньої освіти, які зареєстровані та проживають на території Болградської громади, але також діти-переселенці з тимчасово окупованих територій України, які мають відповідні підтверджуючи документи та навчаються у закладах освіти Болградської ТГ,” – йдеться у повідомленні.
Також, здобувачі на премію Болградської міської ради повинні мати високі особисті досягнення упродовж одного навчального року у зональних, регіональних, обласних, всеукраїнських, міжнародних (всесвітніх) конкурсах, олімпіадах, спартакіадах, змаганнях з офіційним статусом таких.
Крім того, обдаровані діти з числа вихованців закладів позашкільної освіти та культури, учнів закладів загальної середньої освіти у віці від 14 до 18 років можуть претендувати на СТИПЕНДІЮ Болградської міської ради за високі особисті досягнення у сфері освіти, культури, мистецтв, фізичної культури та спорту упродовж трьох навчальних років.
“Важливо, що на цю грошову винагороду також можуть претендувати діти-переселенці, які навчаються або є вихованцями закладів Болградської громади”, – наголосили у міськраді.
Прийом заявок на отримання грошових заохочень комісією, до складу яких входять представники апарату Болградської міської ради, керівники сфер культури, освіти спорту Болградської громади, депутати Болградської міської ради, здійснюється до 1 травня.

Тож керівники навчальних та позашкільних закладів Болградської громади, а також самі обдаровані діти мають ще можливість до кінця цього тижня надати відповідні документи на здобуття премій і стипендій Болградської міськради до секретаріату, що знаходиться в будівлі Болградського Центру дитячо-юнацької творчості.

За більш детальною інформацією можна звертатися до відділів освіти та культури Болградської міської ради, а також до навчальних закладів Болградської громади.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x