Над Києвом бачили незвичайний спалах. У місцевій військовій адміністрації пов’язали це з падінням супутнику NASA (відео)

0 коментарів 24165 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканці Києва сьогодні близько 22.00 бачили у небі незвичайний зелений спалах. У Київській військовій адміністрації доповіли, що він є результатом падіння на Землю космічного супутника NASA. Разом з цим емодзі у вигляді супутнику і тарілки НЛО опублікував головний ребусник країни Андрій Єрмак. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на першоджерела. 


“Близько 22:00 години 19 квітня у межах Києва у небі спостерігалося яскраве світіння повітряного об’єкту. За попередньою інформацією, це явище стало результатом падіння на Землю космічного супутника NASA”, – написав начальник КМВА Сергій Попка.

Над Києвом бачили незвичайний спалах. У місцевій військовій адміністрації пов'язали це з падінням супутнику NASA (відео)

Попко додав, що повітряну тривогу оголосили, щоб уникнути можливих жертв від падінь на землю уламків і підкреслив, що ППО у столиці не працювала.

Раніше повідомлялося, що 19 або 20 квітня вночі на землю може впасти 270-кілограмовий супутник NASA.

Космічний апарат, який займався вивченням сонячних спалаїів, не функціонував останні 5 років. Вчені, які слідкували за об’єктом, запевнили, що більша його частина має згоріти під час входу в атмосферу, але деякі уламки все ж досягнуть Землі.

Реакцію світу на подію опублікуємо пізніше.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x