На Одещині до штурмової бригади «Сталевий кордон» подали заявки вже більше 700 добровольців. Набір продовжено до кінця квітня

0 коментарів 19008 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Україні триває набір до штурмових бригад. Основний етап комплектування завершився 31 березня, бригади майже укомплектувані, однак в МВС ухвалили рішення про продовження кампанії “Гвардія наступу” до 30 квітня. В Одеській області понад 700 добровольців вже подали свої заявки на вступ до штурмової бригади “Сталевий кордон”. Наразі до бригад набирають резерви. 


Про це стало відомо під час брифінгу в Ukraine Media Center Odesa.

Нині в Одеській області працюють два ЦНАПи, в яких можна залишити заявку на вступ до штурмових бригад: один в Одесі, інший в Ізмаїлі.

В Одеській області кожен охочий вступити до лав бригади «Сталевий кордон» (одна з восьми штурмових бригад, які сформували в межах “Гвардії наступу” і яку курує Держприкордонслужба) може звернутися через сайт чи через два Центри надання адміністративних послуг, які працюють в Одесі та Ізмаїлі. Можу додати, що загалом по Україні ми отримали 7200 заявок (по лінії ДПСУ) охочих приєднатися до нас, з них понад 700 – по Одеській області. Основний контингент — це вмотивовані громадяни України до 40 років, фізично підготовлені, які будуть здійснювати наступ і захист нашої Батьківщини“, – повідомив заступник начальника Південного регіонального управління з персоналу ДПСУ Денис Рижук.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x