Довелося стріляти у повітря – в Болградській громаді прикордонники наздогнали групу втікачів до Молдови

0 коментарів 21708 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями прикордонники Ізмаїльського прикордонного загону затримали двох порушників поблизу села Городнє Болградського району. Аби чоловіки зупинилися, довелося стріляти у повітря. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Ізмаїльський прикордонний загін. 


Як запевняють прикордонники, на неодноразову вимогу наряду про зупинку порушники не реагували й бігли щосили. Лише після попереджувальних пострілів вгору ухилянти одумалися. Правоохоронцям вони пояснили, що транзитом через Молдову намагались потрапити до європейських країн.

Ще одна спроба потрапити до Молдови двох чоловіків виявилась невдалою завдяки пильності прикордонного наряду. Охоронці державних рубежів завчасно побачили рух осіб в бік кордону через тепловізор та затримали їх.

Цікавим є те, що останнє затримання відбулось в унісон з першим, але вже поблизу села Олександрівка, все того ж Болградського району.

На всіх чотирьох «нічних мандрівників» складені протоколи про адміністративні правопорушення за спробу незаконного перетинання кордону за ч.2 ст.204-1 КУпАП, а на тих, хто начебто не чув попередження про зупинку ще й за злісну непокору за ст. 185-10 КУпАП. Ступінь провини та оцінку їхнім діям визначить суд у своїй ухвалі.

Довелося стріляти у повітря - в Болградській громаді прикордонники наздогнали групу втікачів до Молдови

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x