Вручення повісток через месенджери: чи готовий відповідний законопроект

0 коментарів 21276 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Представник президента Володимира Зеленського у Верховній Раді Федір Веніславський, який заявив про можливість вручення повісток онлайн, уточнив, що відповідного законопроєкту зараз немає.


Про це він розказав в етері телеканалу Київ 24.

“Говорити про те, що це вже є проєкт — передчасно. Ми зараз у комітеті працюємо нам питаннями вдосконалення системи мобілізації, підготовки та оповіщення про отримання повістки”, – сказав він.

Веніславський пояснив, що існує багато проблем з проведенням мобілізації через переміщення по країні чоловіків призовного віку. Багато людей переїхало із зон бойових дій до інших регіонів та не стало на військовий облік.

Він заявив, що багато чоловіків, які переїхали на нове місце проживання, або не змогли, або не захотіли, або не встигли стати на військовий облік, тому народні депутати працюватимуть над вирішенням цієї проблеми.

Нагадаємо, за словами Веніславського, для налагодження контакту з військовозобов’язаними українцями пропонують виходити в онлайн-формат. Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки наразі розглядає питання удосконалення підстав для вручення повісток, у тому числі можливість відправляти їх за допомогою месенджерів.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x