Вона непотрібна: Смелянський відповів, що “Укрпошта” робитиме з аварійною будівлею в центрі Кілії

0 коментарів 44469 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смелянський дав відповідь на запитання щодо долі двоповерхової будівлі головного відділення в Кілії, яке розташоване у самому центрі міста та є аварійним. За його словами, воно компанії не потрібне. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Нагадаємо, нещодавно у спільноті “Кілія INFORM” кілійці масово зверталися до керівництва державного поштового оператору України з вимогою відремонтувати фасад відділення в центрі Кілії, який не лише псує зовнішній вигляд реконструйованої ділянки міста, а й несе небезпеку перехожим. Разом з цим містяни написали кілька листів в особисті повідомлення керівництву компанії. На повідомлення містянки та журналістки Юлії Єрської пан Смелянський відповів, що таку велику будівлю ремонтувати недоцільно, тому пошта шукатиме собі новий офіс.

«Нам станом на зараз дійсно така велика будівля не потрібна. Вкладати мільйони в поновлення в військовий час звісно недоречно та й не має такоі можливості. Тому будемо шукати альтернативи для переїзду», – відповів Смілянський.

Разом з цим він не уточнив, що буде з нинішнім відділенням за адресою вул.Миру, 57. Ймовірно, його компанія планує виставити на продаж, але те, що воно може продатися у такому жахливому стані, викликає сумнів.

Зазначимо, публікація, в коментарях до якої жителі міста залишили понад сто активних відміток на Укрпошту, нажаль, залишилася без уваги представників компанії.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x