В Арцизі планують створити Громадську раду: хто увійде до її складу та навіщо вона потрібна

0 коментарів 21681 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Арцизі відбулася зустріч міського голови та активних мешканців громади, під час якої обговорювалося питання створення Громадської ради. До її складу увійдуть активні, ініціативні та небайдужі мешканці громади та громадські діячі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив мер Арцизу Сергій Парпуланський, передає Бессарабія INFORM.


“Головна мета створення такої ради — взаємодія органів місцевого самоврядування з громадськістю, підвищення рівня та якості життя на території громади, ефективна комунікація між мешканцями та владою. Серед функцій Громадської ради – проведення консультацій із громадськістю задля налагодження системного діалогу органів виконавчої влади з мешканцями громади, підвищення якості підготовки управлінських рішень з важливих питань з урахуванням громадської думки, а також створення умов для участі громадян у розробленні проектів таких рішень”, – зазначив Сергій Парпуланський.

За словами мер, наразі вже створена ініціативна група з активних мешканців, які зацікавлені в якісних змінах у громаді та побудові ефективної комунікації громадськості з місцевою владою.

“Це Вєлєва Лариса, Вахрушева Ірина, Мазур Наталя, Ігор Ладо, Олександр Шунько, Олег Хомяк. Наступна зустріч має відбутися у квітні, під час якої будуть розглянуті ключові проблемні питання, винесені ініціативною групою та органами виконавчого комітету. Вважаю, що сьогодні ініціативність мешканців, їхнє щире бажання допомогти громаді посилює місцеве самоврядування та сприяє вирішенню багатьох питань на місцях. Головне – комунікувати та залучати всіх охочих до активного обговорення та генерування ідей та рішень”, – підкреслив мер та закликав усіх небайдужих до долі громади людей приєднуватися до Громадської ради.

За додатковою інформацією можна звертатися за номером: 0965883186, Наталія

Коментарі закриті.