Уклав згоду і відбувся штрафом з позбавленням прав: суд виніс вирок кілійцю, який напідпитку збив велосипедистку і протягнув дитину по дорозі

0 коментарів 60183 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кілійський районний суд виніс вирок водієві, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння здійснив наїзд на велосипедистку і кілька метрів протягнув по дорозі її малолітню пасажирку. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM” за даними рішення.


Як повідомляла “БІ”, 2 жовтня 2022 раніше не судимий житель Кілії, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, сів за кермо «Volkswagen». Близько 12:38 чоловік здійснював рух по вул. Дмитрівська у напрямку вул. Маяк, де, поблизу будинку № 65 здійснив наїзд на велосипед, від чого велосипедистка впала на землю, а її восьмирічна пасажирка зачепилася за автівку.  Не дивлячись на це, водій не зупинив транспортний засіб, через що і протягнув дівчинку кілька метрів, доки вона не відчепилася під час маневру автівки.

Після затримання порушника, в його крові було виявлено 2,57% етилового спирту, що є ознакою сильного сп’яніння.

В результаті ДТП велосипедистка отримала тілесні ушкодження області лівого плечового суглобу, садно області правого ліктьового суглобу, садно зовнішньої поверхні лівого колійного суглобу та садно верхнього відділу лівої гомілки, садно правого колійного суглобу, забійну рану лівої тім`яної області голови, а також компресійний перелом тіла першого поперекового хребця, що призвело до розладу здоров`я більше ніж як 21 день та відносяться до тілесних ушкоджень середньої тяжкості. А малолітня пасажирка велосипеду отримала тілесні ушкодження, садно право руки, садно передньої поверхні правого колійного суглобу, садно верхнього відділу зовнішньої поверхні правого стегна, скальпована, незагоєна рана середньо частини зовнішнє – бокової поверхні правого стегна, що призвело до розладу здоров`я більше ніж як 21 день та відносяться до тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Суд, враховуючи укладену між обвинуваченим, потерпілою і представником малолітньої потерпілої угоду про примирення, розкаяння обвинувачуваного і те, що він відшкодував потерпілим медичну допомогу і оплатив лікування, визнав обвинувачуваного винним у вчиненні кримінального правопорушення, та призначив узгоджене сторонами покарання у вигляді штрафу в розмірі 2000 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 34 000 грн з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x