У Білгороді-Дністровському може з’явитися молодіжний хаб

0 коментарів 15849 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


 30 березня до Білгорода-Дністровського завітали представниця Департаменту освіти і науки Одеської облдержадміністрації Зоя Дмитрук та керівниця «СпівДія Хаб Одещина» Юліана Назо, які разом з адміністрацією міста обговорювали можливість створення хабу, що об’єднав би в своїх стінах студентів та прогресивну молодь міста. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Віталій Граждан.


“Під час зустрічі обговорили питання напрямів діяльності майбутнього хабу: моделей побудови простору для обміну ідеями та проектами, створення можливостей для самореалізації молоді, комплексу юридичної, психологічної та гуманітарної допомоги, а також мотивації молодих студентів міста та їх підтримка у складний воєнний час. Впевнений, що наразі важливо працювати над створенням такого центру, адже в ході прийняття рішень або розробки нормативно-правових актів громади необхідно враховувати, в тому числі, і ідеї та проекти, які з’являються саме в подібних молодіжних хабах”, – зазначив мер.

Варто додати, що слово “ХАБ” має англійське походження і дослівно означає «вузол». Зараз цим словом також позначають місце, яке об’єднує розвиток і розваги.

ХАБ – це вільний просвітницький молодіжний простір, на базі якого молодь може цікаво та корисно проводити час, розробляти спільні проєкти, обговорювати актуальні для них теми.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x