У Білгород-Дністровському районі двоє приятелів “обчищали” хати односельців, яких тривалий час не було вдома

0 коментарів 16875 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Чоловіки віком 27-ми та 37-ми років зі Старокозацької територіальної громади Білгород-Дністровського району обікрали своїх односельців, довідавшись, що тих тривалий час немає вдома. Злодіїв затримали, обвинувальні акти відносно них вже скеровані до суду. Правопорушникам “світить” позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. 


Як повідомили в обласному ГУНП, спочатку зловмисники проникли до будинку 20-річного чоловіка, звідки забрали телевізор, комп’ютерне обладнання, мобільний телефон та пневматичну гвинтівку. А згодом пробралися до гаража 48-річного чоловіка та привласнили його мотоцикл.

Повернувшись додому, потерпілі повідомили про злочини правоохоронцям.

За кілька днів поліцейські встановили особи та місцезнаходження правопорушників і вилучили у них чуже майно, яке вони планували продати, але не встигли.

«За результатами досудового розслідування слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули правопорушникам обвинувачення у крадіжці, вчиненій за попередньою змовою групою осіб, поєднаній з проникненням у приміщення, в умовах воєнного стану (молодшому за віком фігуранту, який на момент вчинення злочинів знаходився на випробувальному терміні за крадіжки, повторно), а також у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно, за попередньою змовою групою осіб, з проникненням у приміщення. Ці злочини передбачені частиною 4 статті 185 та частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке передбачене санкціями даних статей, – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський, додавши, що обвинувальні акти відносно чоловіків вже скеровані до суду.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x