Пожежа у Білгород-Дністровському районі: п’яний, як чіп, господар три рази намагався пояснити ДСНС-кам, що сталося

0 коментарів 23598 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора у селі Великомар’янівка Білгород-Дністровського району сталася пожежа у приватному будинку. Завдяки своєчасному прибуттю на місце рятувальників та допомозі місцевих фермерів, які надали для гасіння полум’я цистерни з водою, вогонь вдалося побороти та уникнути його поширення на сусідні будинки. Про це Бессарабії INFORM повідомили у Білгород-Дністровському районному управлінні ГУ ДСНС в Одеській області.


Перш за все, варто підкреслити, що господарю будинку, у якому виникла пожежа, не одразу вдалося виразно донести свої слова до співробітників Служби спасіння. Чоловік не міг зв’язати і пари слів, коли дзвонив на “101”. Зрозуміти, що сталося і де, пожежні змогли після повідомлення місцевої мешканки.

Оскільки село Великомар’янівка знаходиться від районного центру на відстані 36 км, то аккерманські рятувальники прибули на місце події за півгодини. Першими, хто почав боротися з вогнем, були пожежні з Маразліївської МПК, яким на допомогу прийшли місцеві фермери, які організували підвіз води  до палаючого будинку.

Після прибуття Білгород-Дністровського підрозділу, рятувальникам спільними зусиллями вдалося повністю ліквідувати пожежу, яка охопила 150 м² та пошкодила дах будинку і особисті речі господаря.

За попередніми даними, причина пожежі  – аварійний режим роботи електричної мережі.

На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав.

Як повідомили “БІ” місцеві жителі, господар будинку веде розгульний спосіб життя – ніде не працює, а щоб хоч якось прожити – продає своє майно. Сусіди кажуть про нього, як про дуже конфліктного та “любителя хильнути зайвого”. Чоловік з родиною не так давно переїхав до села, завдяки батьку, облаштували двір та й сам будинок не по сільським міркам гарно. Проте, через шкідливу звичку молодика, зокрема, сім’я розпалася.

Деякі з місцевих не виключають, що чоловік, який знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння у момент виникнення пожежі, міг сам спровокувати коротке замикання електромережі.

Пожежа у Білгород-Дністровському районі: п'яний, як чіп, господар три рази намагався пояснити ДСНС-кам, що сталося Пожежа у Білгород-Дністровському районі: п'яний, як чіп, господар три рази намагався пояснити ДСНС-кам, що сталося

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x