Планували потрапити до Європи через Молдову: ізмаїльські прикордонники зі стрільбою затримали чергову групу ухилянтів

0 коментарів 16578 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прикордонники Ізмаїльського загону затримали трьох громадян України, які о 3 годині ночі, намагалися потрапити до Молдови через кордон поблизу села Виноградівка Болградського району. Аби зупинити нічних мандрівників, вартовим кордону довелося відкрити вогонь. Про це повідомляє Бессарабія INFORM із посиланням на Ізмаїльський прикордонний загін.


Отримавши інформацію про появу невідомих у населеному пункті прикордоння, охоронці державного кордону перекрили ймовірні напрямки руху порушників. Один з нарядів побачив за допомогою тепловізора рух групи осіб в бік Молдови.

Порушники проігнорували неодноразову вимогу зупинитися і намагалися втекти, затримати їх вдалося після попереджувальних пострілів вгору.

Затримані виявилися чоловіками призовного віку з Донецької, Дніпропетровської та Львівської областей. Правоохоронцям вони пояснили, що транзитом через Молдову намагались потрапити до європейських країн.

На всіх трьох затриманих складені протоколи про адміністративні правопорушення за злісну непокору прикордонникам (ст. 185-10) та спробу незаконного перетинання кордону (ст. 204-1). Міру їхньої відповідальності за ці правопорушення визначить суд.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x