Після численних провалів Пригожин може згорнути операції своїх найманців в Україні, – ЗМІ

0 коментарів 21222 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Засновник приватної військової компанії «Вагнер» Євген Пригожин може згорнути операції своїх найманців в Україні після того, як російське військове командування скоротило їм постачання боєприпасів та заборонило вербувати ув’язнених. Натомість Пригожин може знову зосередити свою діяльність в Африці.


Про це повідомляє видання Bloomberg, посилаючись на власні джерела.

Російські силовики і політичний істеблішмент розглядають Пригожина як загрозу режиму путіна, тому йому обмежують ресурси. Незважаючи на місяці спроб та величезні втрати найманці «Вагнера» досі не захопили свою головну ціль – Бахмут.

Найвище командування рф зуміло посіяти у Путіна сумніви у хваленій військовій доблесті Вагнера, стверджуючи, що його результати були досягнуті завдяки використанню хвиль відправлених на смерть «тюремних військ», заявили люди, близькі до Кремля та спецслужб.

Після цього Путін втрутився, щоб передати вербування ув’язнених до міністерства оборони рф, перекривши потік новобранців Вагнеру. Постачання боєприпасів найманцям також уповільнилися.

Також, як зазначає, агентство Кремлю не подобалася незалежність Пригожина.

Наразі немає жодних ознак того, що Пригожин передислокує свої війська до Африки, але люди, знайомі з ситуацією, кажуть, що операції там, ймовірно, привернуть більше його уваги у майбутньому, оскільки ситуація в Україні стала складнішою для його найманців.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x