Корегував ракетні удари: на Одещині затримали російського агента

0 коментарів 20358 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


СБУ в Одеській області затримала місцевого жителя, якій займався збором інформації щодо місць дислокації підрозділів Сил оборони та стратегічно важливих об’єктів транспортної інфраструктури. Для цього він їздив по регіону та фотографував об’єкти. Потім надавав данні в анонімний чат у забороненій соцмережі «Вконтакте» своїм кураторам у росії. Це допомагало корегувати ракетні удари по місту та регіону.


Як повідомили у СБУ, чоловік підтримує війну проти України і виправдовує військові злочини окупантів. Під час обшуку за місцем проживання фігуранта виявлено комп’ютер з доказами його злочинної діяльності.

Слідчі Служби безпеки повідомили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 114-2 Кримінального кодексу України (несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, вчинене в умовах воєнного стану). Суд обрав йому міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x