Кілійська громада: оголошено місячник чистих вулиць – долучитися має кожен

0 коментарів 24219 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Кілійській громаді комунальне підприємство “Добробут” закликало мешканців з 15 березня до 15 квітня навести лад біля своїх будинків, аби місто до головного православного свята – Пасхи – виглядало чистим і охайним. Разом з цим працівники підприємства посилено працюватимуть над благоустроєм та прибиранням місць загального користування. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


“Шановні мешканці Кілійської громади, закликаємо вас взяти участь у місячнику чистих вулиць. З 15 березня до 15 квітня обов’язково подбайте про те, аби ваша прибудинкова територія виглядала чисто та охайно. Нумо забезпечувати порядок на своїй маленькій батьківщині разом! З окремих ділянок складається репутація всього міста або села. Тож зробіть свій внесок в те, щоб саме ваша вулиця мала найкращий вигляд! В іншому випадку неохайних господарів може очікувати штраф. Нагадуємо, що КП надає послуги з вивозу сміття – як щотижневого, так і великих обсягів за окремою заявкою. Звертатися на підприємство за адресою вул. Миру,  83 з понеділка по п’ятницю у робочі години“, – проінформували на підприємстві.

Кожен кілієць обов’язково має подбати про те, аби прибудинкова ділянка за його місцем мешкання була приведена у належний вигляд. На території не повинно бути сміття, бруду та будівельних матеріалів. Вітається висадження дерев та квітів, фарбування або ремонт огороджень, підрізання дерев тощо. Варто зазначити, що засмічена прибудинкова територія згідно з Правилами Благоустрою карається штрафом – працівник КП “Добробут” має право скласти акт на господаря, який згодом розглянуть на засіданні адміністративної комісії.

Звичайно, лад має бути протягом усього року. І “Добробут” може у цьому допомогти – щотижнево вивозити побутове сміття з адреси абонента, який уклав договір (вартість 57,50 на місяць), або разово – великий обсяг сміття (в тому числі будівельного) вантажним автомобілем за окрему платню – 382, 47 за годину роботи двох вантажників.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x