Аналізи можна робити на місці: в одній з сільських амбулаторій Саф’янівської громади з’явився сучасний гематологічний аналізатор крові

0 коментарів 16605 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


КНП Саф’янівської сільської ради «Центральна районна лікарня» під час війни не тільки допомогає ЗСУ, а й продовжує оновлення та покращення матеріально-технічної бази амбулаторій загальної практики-сімейної медицини (АЗПСМ) в населених пунктах громади.


Так, в амбулаторії села Комишівка встановлено сучасне обладнання – гематологічний аналізатор крові Mindray BC-3000 Polus, повідомляє Саф’янівська сільська рада.

Нове обладнання дозволяє зробити розширений аналіз крові за 19 показниками впродовж однієї хвилини, що суттєво полегшує роботу медичним працівникам, дає можливість встановити точний діагноз та дозволяє мешканцям отримати кваліфіковану медичну допомогу, не виїжджаючи за межі нашої громади.

Нагадаємо, нещодавно для Централізованої клініко-діагностичної лабораторії КНП Саф’янівської сільської ради «Центральна районна лікарня» було придбано сучасне обладнання – автоматичний гематологічний аналізатор крові BC-5150, за допомогою якого можливо швидко та точно (буквально за 30 секунд) зробити загальний клінічний аналіз крові за 49 показниками.

Лікарня також з самого початку війни активно допомагає ЗСУ. Колектив медзакладу передав українським армійцям вже 3 автівки. Медичні працівники також постійно передають на фронт продукти харчування, медикаменти, газові балончики, спальні мішки, ноші, фірмові місцеві енергетичні батончики та багато чого іншого, потрібного для наших воїнів.

Аналізи можна робити на місці: в одній з сільських амбулаторій Саф'янівської громади з'явився сучасний гематологічний аналізатор крові

Аналізи можна робити на місці: в одній з сільських амбулаторій Саф'янівської громади з'явився сучасний гематологічний аналізатор крові

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x