Зірвав коштовності з жінки на очах у маленьких дітей: в Одесі до тюрми засудили уродженця Аккерману

0 коментарів 17712 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Суд виніс вирок 23-річному уродженцю Білгород-Дністровського, який зірвав з потерпілої коштовності на очах у двох її маленьких дітей. Молодик проведе за гратами п’ять років. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУНП в Одеській області. 


Поліцейські встановили, що у червні 2021 року раніше засуджений за майнові злочини аккерманець пограбував 45-річну жительку Одеси, коли та відпочивала з малолітніми дітьми на лавці в парку Шевченка. Правопорушник відвернув увагу жінки проханням дати йому закурити і несподівано зірвав з її шиї ланцюжок із кулоном. З місця скоєння злочину чоловік відразу втік і продав чуже майно, завдавши потерпілій понад 30 тисяч гривень збитків.

Розшукавши зловмисника, його на час слідства помістили під варту.

Слідчі відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 зібрали низку доказів протиправних дій фігуранта, на підставі яких висунули йому обвинувачення за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України у відкритому викраденні чужого майна (грабежі), вчиненому повторно.

Розглянувши матеріали провадження, дослідивши докази, наданні правоохоронцями, суд визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x