Житель Татарбунарської громади, який вкрав у знайомого мопед, проведе більше п’яти років у в’язниці

0 коментарів 22545 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Житель Білгород-Дністровського району отримав вирок за викрадення мопеда у знайомого. Раніше судимий за майнові та наркозлочини правопорушник проведе за ґратами більше п’яти років.


Як розповіли у територіальному відділі поліції, інцидент стався у листопаді 2019 року. 42-річний житель Татарбунарської ОТГ віддав 23-річному приятелю свій мопед на ремонт. За кілька днів двоколісник знову зламався, і чоловік вирішив, що молодик одурив його, використавши пошкоджені запчастини.

Затаївши образу, зловмисник пробрався вночі до потерпілого на подвір’я, забрав його мопед, зняв з нього карбюратор, залишив у багажнику свій, зламаний, і покинув транспортний засіб у кущах.

Зранку потерпілий звернувся до поліції, і правоохоронці «по гарячих слідах» розшукали двоколісник та правопорушника.

Той, як з’ясувалося, вже мав судимості за наркозлочини та крадіжки й перебував на іспитовому терміні.

За наявності достатніх доказів слідчі висунули чоловіку обвинувачення у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторному, з проникненням у сховище, що передбачено частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України.

Суд визнав обвинуваченого винним та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на п’ять років та один місяць.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x