Житель Болградського району, який самовільно зайняв понад 80 гектарів сільськогосподарських земель, постане перед судом

0 коментарів 20925 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно 26-річного мешканця Болградського району за самовільне зайняття земель сільськогосподарського призначення. Своїми протиправними діями впродовж двох років чоловік завдав Василівській територіальній громаді збитків на суму понад  200 тисяч гривень.


Як повідомили у територіальному відділі поліції, місцевий житель з 2021 року, не маючи жодних дозвільних документів, незаконно використовував понад 80 гектарів сільськогосподарських земель Василівської громади для здійснення своєї підприємницької діяльності. На родючих землях чоловік вирощував соняшник.

Згідно з нормативною грошовою оцінкою земельних ділянок, сума завданого збитку Василівській громаді склала більше 200 000 гривень.

Правоохоронці висунули чоловіку обвинувачення за частиною 1 статті 197-1 Кримінального кодексу України й скерували обвинувальний акт до суду.

За самовільне зайняття земельної ділянки, яким завдано значної шкоди її законному володільцю або власнику, правопорушнику загрожує штраф від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x