За півроку – стали майже художниками: в Ізмаїлі відбудеться виставка робіт студентів курсів Центру розвитку та інтеграції

0 коментарів 12123 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У п’ятницю, 3 березня, в Ізмаїльському історико-краєзнавчому музеї Придунав’я відбудеться виставка робіт студентів курсів творчого напряму Центру розвитку та інтеграції. До уваги відвідувачів буде презентовано більше 200 малюнків. 


Як повідомили “Бессарабії INFORM” у пресслужбі ГО “Регіональний аналітичний центр”, робота Центру розвитку та інтеграції, створеного на базі ІДГУ для мешканців громади та переселенців, завершується. Вона тривала півроку – з вересня 2022 по лютий 2023 р.

Творчий напрям працював у рамках проєкту “РАЦ Центр розвитку зміцнює згуртованість громад на півдні Одещини”. Викладачі Олена Палій, Тетяна Осика, Катерина Лавська та Людмила Матей вели курси “Гра в ілюстрацію”, “Метафора та мистецтво”, “Цікава ботаніка”, “Подорож у мистецтво” за авторськими програмами.

Безкоштовні курси мали змогу відвідати усі бажаючи – як місцеві жителі, так і переселенці. Там вони вчилися малювати, спілкувалися, долали стрес, інтегрувалися в громаду.

За 6 місяців роботи студентами курсів творчого напрямку було створено кілька сотень робіт. Яскраві, різножанрові, виконані у різних техніках роботи, безсумнівно, заслуговують на увагу громадськості. Більше 200 найкращих робіт були відібрані для підсумкової виставки, яка експонуватиметься в Ізмаїльському історико-краєзнавчому музеї Придунав’я 3 березня о 14.00. Запрошуються усі бажаючі. Тож, не знехтуйте можливістю наприкінці робочого тижня доторкнутися до прекрасного і чудово провести час у творчій атмосфері.

Коментарі закриті.