Вчителька фізкультури з Аккерману потрапила в ТОП найкращих педагогів Одещини

0 коментарів 29727 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеській області визначили переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу “Учитель року-2023”. Освітяни змагалися у чотирьох номінаціях. Згалом заявки на участь подали понад 100 вчителів, переможці – з різних куточків області. Про це овідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на очільника освіти Одеської ОВА Олександра Лончака. 


“Визначено переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу “Учитель року-2023″. Цьогоріч він об’єднав відданих своїй справі, відкритих до нових знань, готових ділитися своїми надбаннями вчителів, а головне, вмотивованих і відповідальних у своїй професії яскравих особистостей”, – підвів підсумки освітянин і назвав імена переможців, серед яких – вчителька з Білгород-Дністровського.

  • Номінація “Фізична культура” – Янкова Марія Станіславівна, вчитель закладу загальної середньої освіти №6 міста Білгорода-Дністровського;
  • Номінація “Захист України” – Денисов Олег Володимирович, вчитель Одеського ліцею №1 імені А.П. Бистріної Одеської міської ради;
  • Номінація “Основи здоров’я ” –
  • Саламаха Крестина Станіславівна, вчитель Балтського ліцею №3 Балтської міської ради Одеської області;
  • Нномінація “Початкова освіта” – Русавська Ірина Петрівна, вчитель Балтського ліцею №1 імені Олеся Гончара Балтської міської ради.

“Зауважу, що ми провели цей конкурс у непрості для нашої країни часи, але він не про війну. Він про незламність наших освітян! Дякую журі, оргкомітету, Одеській академії неперервної освіти за створені належні умови для проведення випробувань. Мої віншування усім-усім учасникам (їх було понад 100), але серед них особливі слова для переможців.Шановні колеги! Прийміть найщиріші вітання та побажання подальших успіхів і здобутків! Упевнений, що конкурс розкрив перед вами нові обрії, можливості щодо пізнання себе як агента змін Нової української школи.
Ви – наша гордість!,” – привітав переможців і усіх учасників Олександр Лончак.

Вчителька фізкультури з Аккерману потрапила в ТОП найкращих педагогів Одещини

Коментарі закриті.