В Ізмаїлі почали набирати добровольців до штурмової бригади прикордонників «Сталевий кордон»

0 коментарів 38556 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В рамках всеукраїнської рекрутингової компанії, оголошеною МВС, в Ізмаїлі розпочався добір кандидатів для формування штурмових бригад прикордонників, нацгвардійців та поліції під загальною назвою «Гвардія наступу».


Зокрема, у Державній прикордонній службі Україні буде сформована бригада «СТАЛЕВИЙ КОРДОН». До неї можуть вступати добровольці, націлені саме на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України. Основу цього підрозділу будуть складати діючі прикордонники.

Навчання бійців бригади триватиме кілька місяців: спочатку індивідуальне, потім – в складі підрозділу. Новостворений 15-й мобільний прикордонний загін має потужну назву «Сталевий кордон». Його очолює Герой України, захисник Маріуполя полковник Валерій Падитель, а основу складуть досвідчені бійці та бойові командири.

Усі охочі можуть приєднатися до «Гвардії наступу» та, зокрема, бригади Держприкордонслужби «Сталевий кордон». Для цього необхідно подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua або подзвонити за номером 080 010 00 20. Окрім цього, представники від прикордонного загону можуть допомогти у заповнені анкети в центрах надання адміністративних послуг: в Ізмаїлі за адресою проспект Незалежності, 62, та в місті Болград за адресою проспект Соборний, 149.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x