В Болграді будуть судити ще одну прихильницю «російського миру»

0 коментарів 33885 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Болграді відправили на лаву підсудних 49-річну прихильницю «російського миру», яка на особистій сторінці в забороненій в Україні соціальній мережі «Однокласники» поширювала публікації, в яких містилась інформація про підтримку та правомірність збройної агресії російської федерації проти нашої держави.


Поліцейські встановили, що протиправною діяльністю громадянка займалася з початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України. Вона активно поширювала фото та відеоматеріали, які містять публічні заклики до підтримки рішень та дій держави-агресора, легітимність дій представників влади і службових осіб збройних сил російської федерації щодо вторгнення та окупації території суверенної держави України.

Правоохоронці в ході досудового розслідування зібрали докази та висунули фігурантці обвинувачення у колабораційній діяльності, що передбачено ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про публічні заклики громадянином України до підтримки рішень та дій держави-агресора.

Обвинувальний акт щодо жінки правоохоронці вже скерували до суду.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x