У Болграді на лаву підсудних відправили наркоторговця, який утримував вдома наркопритон

0 коментарів 17388 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські відправили на лаву підсудних наркоторговця з Болграда, який збував психотропні речовини і утримував вдома наркопритон. Чоловіку загрожує до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Згідно інформації обласного ГУНП, поліцейські отримали оперативні відомості про те, що 29-річний громадянин займається розповсюдженням наркотиків. Реалізувавши наявну інформацію, правоохоронці задокументували збут фігурантом психотропних речовин і затримали його в процесуальному порядку.

За місцем мешкання чоловіка поліцейські провели санкціонований обшук, в ході якого виявили та вилучили особливо небезпечні психотропні речовини «PVP», «4-ММС» і канабіс, а також саморобні пристрої для їх вживання. Частина наркотиків була розфасована та підготовлена для реалізації. Речові докази слідчі направили на експертизу, яка підтвердила їхню належність до наркотичних засобів і психотропних речовин. Зі слів фігуранта, «PVP» та «4-ММС» він зберігав з метою подальшого збуту, а канабіс тримав для власного вживання.

Окрім того, в ході слідства поліцейські встановили, що болградець не лише збував психотропи, а й облаштував на території свого домоволодіння приміщення з необхідними пристроями для вживання клієнтами наркотиків.

За наявністю достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури висунули правопорушнику обвинувачення за частиною 2 статті 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних психотропних речовин у великих розмірах) Кримінального кодексу України, за частиною 1 статті 309 (незаконне придбання та зберігання наркотичного засобу без мети збуту) ККУ і за частиною 1 статті 317 (організації місця для незаконного вживання психотропних речовин, а також надання приміщення з цією метою) ККУ.

Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду. Максимальне покарання, яке загрожує чоловіку, – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Канал надходження до обвинуваченого наркотиків поліцейські встановлюють.

Коментарі закриті.