Дві пари переможців віддали кошти на благодійність: в Арцизі нагородили авторів найромантичніших історій кохання

0 коментарів 17766 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Голова Арцизької громади Сергій Парпуланський нагородив переможців конкурсу “Кохання-зітхання 2023” грамотами і грошовими призами і розповів про зворушливий вчинок двох з п’яти сімей, які вирішили віддати усі кошти на благодійність. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на сторінку мера у Facebook.


Нагадаємо, вчора, 14 лютого, стали відомі підсумки конкурсу для закоханих, завданням якого було – надіслати фотографію і історію кохання з другою половинкою. У залежності від місця організатори пообіцяли приз від 500 до 1500 гривень. Переможцями стали п’ять пар, розповіді яких набрали найбільшу кількість вподобань.

Сьогодні, 15 лютого, відбулося нагородження учасників. Нажаль, не всі могли бути присутніми, але зустріч, за словами Парпуланського, вийшла сповненою вражень.

“П’ять пар. П’ять різних неймовірних і неповторних історій кохання довжиною у все життя. Стосунки кожної з цих пар стануть прикладом для підростаючого покоління. Їм вдалося пронести вогонь кохання, підтримки та взаєморозуміння через усе своє життя. Був неймовірно радий привітати наших переможців у конкурсі “Кохання-зітхання 2023. На жаль, не усі переможці змогли сьогодні приїхати на нагородження, але ми обов’язково передамо їм через старост почесні грамоти та призові сертифікати.
Бажаю нашим закоханим міцного здоров’я, сімейного затишку, гармонії та щасливих років спільного життя!”, – зазначив голова громади і поділився новиною, яка його особисто вразила найбільше – два з п’яти переможців віддали виграні кошти на благодійність.

“І просто не можу не поділитися вчинками наших переможців, які мене вразили: Пара Теравських Володимира Антоновича та Маї Миколаївни пожертвували призові кошти на ЗСУ. Пара Шидєрових Радіона і Христини побажали віддати свій призовий сертифікат дівчинці Валентині Ніковій на лікування“, – подякував їм мер.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x