Вісім тисяч гривень на жіночі примхи та поцуплений у сусіда електроінструмент: двоє жителів Бессарабії попалися на крадіжках

0 коментарів 21087 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці викрили двох жителів Бессарабії на крадіжках. Жінці з Болграду доведеться відповісти у суді за поцуплені з картки знайомого гроші. а жителю одного з сіл Кубейської громади  – за вкрадений у сусіда електроінструмент.


За інформацією тетриторіального відділу поліції, 35-річна жителька Болграда заволоділа банківською карткою 42-річного земляка. Потерпілий помітив зникнення майна, коли йому прийшло сповіщення на телефон про списання близько восьми тисяч гривень, про що він негайно повідомив до поліції.

Правоохоронці з’ясували, що до злочину причетна нова знайома чоловіка. Жінка, скориставшись довірою потерпілого, пообіцяла купити продукти для спільного столу, взяла картку та пін-код до неї і зникла. Правопорушницю розшукали за лічені години. Вона встигла сплатити свої покупки в продуктовому та ювелірному магазинах і зняти трохи готівки з банківського термінала.

29-річний житель одного з сіл Кубейської ОТГ Болградського району обікрав односельця. Чоловік пробрався до домоволодіння 70-річного знайомого, скориставшись тим, що його не було вдома, та викрав з підсобного приміщення електроінструменти. Загальна сума завданих потерпілому збитків склала понад 25 тисяч гривень. Правопорушника поліцейські викрили того ж дня.

Все майно, крім грошей, правоохоронці повернули власникам, а правопорушникам повідомили про підозру в скоєнні крадіжок, вчинених в умовах воєнного стану, що передбачено частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x