На День Незалежності у Білгород-Дністровському районі прощалися із 23-річним захисником України, який загинув на фронті

0 коментарів 26892 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, в День Незалежності України, у Білгород-Дністровському районі ховають 23-річного Ігора Бурдужа. Молодший сержант загинув під час виконання бойового завдання. Про це повідомили у Білгород-Дністровській районній адміністрації.


В цьому році 5 червня бійцю виповнилося 23 роки.

Ігор Бурдужа – мешканець села Базар’янка Тузловської територіальної громади – добровільно пішов захищати Україну та був одним із перших, хто долучився до боротьби проти окупанта.

Загинув солдат 16 серпня під час бойового завдання у селищі Опитне, Бахмутського району Донецької області внаслідок отримання поранення, несумісного з життям.

Прощання із загиблим героєм відбулося сьогодні, 24 серпня, біля будинку загиблого у селі Базар’янка.

“Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом знову торкнувся нашого Білгород-Дністровського району. Ігор був одним з перших, хто долучився до боротьби проти окупанта та загинув відстоюючи цінності, в які вірив, які боронив, які хотів передати наступним поколінням. Білгород-Дністровська районна державна (військова) адміністрація висловлює щирі співчуття родині загиблого. Дуже боляче усвідомлювати, що молоде життя обірвалось в розквіті сил. Ніякі слова не зможуть передати біль втрати. Скорбота – безкінечна. Горе – безмірне. Вічний спокій його душі. Вічна світла пам’ять Герою! Герої не вмирають!” – йдеться в повідомленні РВА.
На День Незалежності у Білгород-Дністровському районі прощалися із 23-річним захисником України, який загинув на фронті
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x