Лікарі розповіли про стан постраждалих від падіння гелікоптеру в Броварах. Також розшукується зникла у момент катастрофи мати трьох дітей

0 коментарів 26325 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Постраждалим внаслідок падіння гелікоптера ДСНС в Броварах надають допомогу у районній лікарні та в опіковому центрі Києва. Про це повідомив головний лікар Броварської районної лікарні Валентин Багнюк в ефірі національного телемарафону. За його словами, до приймального відділення Броварської районної лікарні привезли 24 людини, серед них були 10 дітей.


В даний час восьмеро постраждалих – 4 дорослих і 4 дітей – перевели до опікового центру Києва. За словами Багнюка, вони отримали від 30 до 45% опіків тіла внаслідок пожежі, що виникла після падіння гелікоптера біля будівлі дитячого садка.

Зараз у Броварській райлікарні залишається 16 пацієнтів – 10 дорослих і 6 дітей. Багнюк зазначив, що їм надають допомогу у хірургічному відділенні, а також у травматології та гінекологічному відділенні. Госпіталізовані у стабільному стані та отримують медичну і психологічну допомогу.

Головнй лікар назвав травми, які отримали люди. Це опіки, садна, струси та забої. Також він підтвердив, що серед постраждалих є також вагітна жінка. “Вона перебуває під наглядом медперсоналу в гінекологічному відділенні”, – повідомив Багнюк.

Разом з цим продовжуть пошуки мами одного з вихованців дитсадку, яка зникла як раз під час авіакатастрофи.

“Вона завела дітей в садок і виходила. І момент падіння припав на центральний вхід, вона виходила. Була вона вже на вулиці, або була ще всередині будівлі, ми не знаємо. Точно знаємо, що вона виходила, тому що няня нам сказала, що вона виходила. З дітьми все добре, вони вдома”, – розповіла Суспільному сестра зниклої.

Жінка зазначила, що родичі продовжують шукати її, але ніякої інформації поки що немає

“Де вона зараз, жива чи ні, ми не знаємо. Сестру шукаємо, їздимо”, – підсумувала жінка.

Нагадаємо, вранці 18 січня на території дитячого садка в Броварах під Києвом впав гелікоптер. З’ясувалося, що на борту перебував міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його заступник Євген Єнін і держсекретар Юрій Лубкович і члени екіпажу. Всі вони загинули.

Правоохоронці розглядають три основні версії того, що сталося – порушення правил польоту, технічна несправність, умисне знищення вертольота.

У 15:45 пошуково-рятувальні роботи на місці падіння гелікоптера завершено. Всього загинуло 14 осіб, з них 1 дитина, постраждало 25 осіб, з них 11 дітей.

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x