В Арцизі до Дня святого Валентина проведуть фотоконкурс «Кохання-зітхання 2023»: як взяти участь та які призи

0 коментарів 28728 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Арцизі до Дня Святого Валентина – свята усіх закоханих, яке відмічається щороку 14 лютого, оголосили про проведення фотоконкурсу. До участі запрошують сімейні пари та тих, хто тільки-но зустрів свою другу половинку.  Надіславши кращі фото своєї пари та розповідь історії свого кохання, можна виграти грошові призи.


Як повідомили на офіційній сторінці Арцизької громади, три пари переможців буде визначено за допомогою голосування.

Умови для участі наступні:

  • Зробіть або оберіть з архіву улюблене фото вашої пари та розкажіть історію вашого кохання. 

  • Надішліть фото та свою лав-сторіна електронну пошту: it.arsirada@gmail.com. У листі обов’язково вкажіть ім’я та прізвище учасників на фото, населений пункт, а також контактний номер телефону для зворотнього зв’язку.

Зробити це можна з 30 січня 2023 року до 7 лютого 2023 року. Після чого розпочнеться етап голосування.

Організатори підкреслюють: у конкурсі не беруть участь весільні світлини.

7 лютого усі фото будуть опубліковані на сторінці Арцизької громади у соціальній мережі Facebook в альбомі “Фотоконкурс “Кохання – зітхання 2023”, де і розпочнеться найзапекліший етап – голосування.

  • Як тільки фото з’явиться у спеціальному альбомі у групі «Арцизька громада» у мережі Фейсбук та розпочнеться голосування, поділіться посиланням на своїй сторінці у соцмережах, обов’язково розкажіть про це друзям, щоб підтримали вас!

Підведення підсумків та оголошення переможців конкурсу відбудеться 14 лютого о 12:00 у офіційній групі «Арцизька громада» у мережі Фейсбук.

Проголосувати за учасників можна до завершення конкурсу.

Три пари, які наберуть найбільшу кількість лайків за своє фото та лав-сторі (історію свого кохання), отримають грошові подарункові сертифікати від Арцизької міської ради на приємні презенти для один одного:

1 місце – сертифікат на 1500 грн,

2 місце – сертифікат на 1000 грн,

3 місце – сертифікат на 1000 грн.

У конкурсі немає обмеження за віком: надіслати фото, на якому відображені Ви та Ваша половинка можуть усі бажаючі мешканці Арцизької громади.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x