У Києві прощаються з керівництвом МВС, загиблим в авіакатастрофі в Броварах

0 коментарів 31050 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Києві прощаються з керівниками Міністерства внутрішніх справ, які загинули в авіакатастрофі в Броварах 18 січня. Про це повідомляє Суспільне.


Похоронна колона вирушила до Українського дому, де відбудеться церемонія прощання. У центрі столиці перекрили деякі вулиці, Біля Українського дому встановили металошукачі.

Церемонія прощання із загиблим керівництвом та співробітниками МВС розпочалася в Українському домі. Зеленський разом із дружиною Оленою також прийшли попрощатися.

Нардеп від “Слуги народу” Дмитро Припитень назвав загибель керівництва МВС великою втратою для правоохоронної системи.

“Я особисто знав Дениса Анатолійовича (Монастирського, — ред. ). Це велика втрата для системи МВС. На мою думку, він — перша людина за десятиріччя, яка намагалася щось змінити в системі МВС. Я особисто знав і Лубковича, і Єніна. Це були порядні люди, які всіма силами намагалися долучатися до реформ, які запроваджував міністр”, — сказав нардеп.

У Києві прощаються з керівництвом МВС, загиблим в авіакатастрофі в Броварах У Києві прощаються з керівництвом МВС, загиблим в авіакатастрофі в Броварах У Києві прощаються з керівництвом МВС, загиблим в авіакатастрофі в Броварах

У Києві прощаються з керівництвом МВС, загиблим в авіакатастрофі в Броварах

У Києві прощаються з керівництвом МВС, загиблим в авіакатастрофі в Броварах

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x