Милі лаються – тільки тішаться: у Рені чоловік вигороджує дружину, яка вдарила його ножем у живіт

0 коментарів 27891 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сімейний конфлікт закінчився поножовщиною в місті Рені. Чоловік та дружина, які перебувають на обліку як домашні насильники, посварились між собою. Жінка під час сварки пустила в хід ніж, повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


41-річний чоловік, який постійно зловживає спиртним, був доставлений до Ренійської міської лікарні із ножовим пораненням живота 25 січня. Медикам він сказав, що напередодні на нього напали двоє невідомих.

Лікарі повідомили про потерпілого поліціантам. Його стан на момент звернення медики оцінювали як стабільний.

Проте в ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що все було не зовсім так, як повідомив початково потерпілий. Виявилось, що ножове поранення під час сварки йому нанесла власна дружина – 36-річна мешканка міста Рені, яка, так само як і він, перебуває на поліцейському обліку через домашнє насильство.

Постраждалий чоловік в подальшому відмовився від госпіталізації та проведення оперативного втручання у медзакладі, і не схотів давати будь-які інші пояснення поліцейським.

Втім, правоохоронцями вирішується питання щодо внесення інформації по цій справі до ЄРДР за ст. 128 КК України (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x