Мешканець Тузлів у складі гурту підкорив американське талант-шоу – член жюрі натиснув “золоту кнопку”, відправивши українців одразу до півфіналу

0 коментарів 26460 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Уродженець села Тузли Тузлівської громади Білгород-Дністровського району Дмитро Крецу, який є одним з трьох хореографів гурту “Light Balance Kids”, виступив зі своїми підопічними на відомому американському шоу “America’s Got Talent” (аналог “Україна має талант”), де колектив отримав неабияке визнання – потрапив одразу до півфіналу, продемонструвавши тріумфальний виступ, гідний “золотої кнопки”. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Тузлівську селищну раду. 


Повідомляється, що українські діти підкорили Америку танцювальним неоновим шоу. Виступ був настільки потужним, що канадський ведучий та комік Гові Мандель натиснув кнопку Golden Buzzer, право якої кожен з членів може використати лише один раз за сезон.

Діти розповіли, що дуже зраділи запрошенню та можливості показати себе і розповісти про те, що відбувається в Україні. До речі, батько однієї з танцівниць мужньо боронить нашу рідну країну від ворога.

«У нас є можливість показати, що світло завжди перемагає. Ми хочемо показати наш дух переможців», — розповіла одна з учасниць групи.

В зв’язку з воєними діями в Україні, не всі учасники гурту Light Balance Kids взяли участь у шоу, тому на допомогу прийшли Light Balance дорослі, серед яких наш земляк Дмитро Крецу.

Зазначається, що це вже не перша участь “Light Balance Kids” в американському талант-шоу. У 2019-му українцям вдалося увійти до десятки фіналістів. Тому їх запросили в шоу “All Stars”.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x