Літні родичі з Суворівської громади у розпал сварки схопилися за вили – з важкими травмами обох ушпиталили

0 коментарів 23652 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Лікарям Кілійської багатопрофільної лікарні сьогодні, 25 січня, довелося рятувати життя двом пенсіонерам, які отримали вилами небезпечні травми у розпал побутового конфлікту. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на співробітників Екстренної допомоги, які прибули їм на порятунок, та власні джерела. 


Як розповідають медики, під час прибуття на виклик були виявлені літні чоловік та жінка з колотими ранами брюшної порожнини, ока та плеча. Обом була надана перша медична допомога на місці, після чого стареньких госпіталізували до Кілійської лікарні.

За даними Бессарабії інформ, інцидент стався у селі Приозерне Суворівської громади (колишнього Кілійського району) між двома родичами: 87-річною жінкою та 62-річним чоловіком. Що саме сталося, дізнаються поліцейські.

Наразі чоловіка, стан якого класифікують як стабільно тяжкий, направили на лікування до Одеської лікарні з політравмою. В нього ушкоджені шлунок, голова та око. Жінка залишилась в Кілійській багатопрофільній лікарні – вона після надання кваліфікованої допомоги почувається добре.

“Бессарабія INFORM” повідомить деталі події пізніше.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x