В Ізмаїлі сталася кровава бійка між членами екіпажу пришвартованого судна – громадянин Туреччини пошматував ножем свого співвітчизника (додано фото)

0 коментарів 29160 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На палубі пришвартованого судна під прапором Камеруну в місті Ізмаїл 9 травня близько пів на першу годину ночі сталася кривава бійня між двома громадянами Туреччини – 45-річний матрос накинувся з ножем на 30-річного стажиста, нанісши йому десять поранень у різні частини тіла. Молодик дивом вижив. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Як прокоментував “БІ” керівник Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара, між чоловіками виникла сварка на ґрунті особистих відносин. За попередньою оцінкою медиків, постраждалий отримав колото-різану рану грудної стінки, проникаючу у праву плевральну порожнину, правобічний гемопневмоторакс, колото-різані рани черевної стінки, проникаючі в черевну порожнину, гемоперитонеум, колото-різані рани нижніх кінцівок та гіпоталамічний шок. Чоловіка госпіталізували до Ізмаїльської міської лікарні, де надали необхідну допомогу. Наразі його стан – середньої тяжкості.

Кривдника затримали у порядку ст. 208 КПК України. Його підозрюють у злочині за ч. 1 ст. 121 КК України (нанесення тяжких тілесних ушкоджень).

Ізмаїльським міськрайонним судом до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці, з утриманням в ДУ «Ізмаїльський слідчий ізолятор».

За вчинення вказаного кримінального правопорушення підозрюваному   загрожує позбавлення волі на строк до 8 років.

В Ізмаїлі сталася кровава бійка між членами екіпажу пришвартованого судна - громадянин Туреччини пошматував ножем свого співвітчизника (додано фото)

В Ізмаїлі сталася кровава бійка між членами екіпажу пришвартованого судна - громадянин Туреччини пошматував ножем свого співвітчизника (додано фото)

Фото – ГУНП в Одеській області

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x