Інспектор Чорноморського рибпатруля, який “обілечував” рибалок на Дунаї, піде під суд

0 коментарів 18927 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прокурори Спеціалізованої екологічної прокуратури Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно інспектора одного з відділів рибоохоронного патруля Чорноморського басейнового управління Держагентства меліорації та рибного господарства за фактом корупції (ч. 2 ст. 369-2 КК України). Про це повідомили у Одеській обласній прокуратурі.


За даними слідства, інспектор одержав 20 тисяч 400 гривень хабара за вирішення питання про непритягнення підприємця, який займається рибним промислом, до відповідальності за незаконний вилов водних живих ресурсів у р. Дунай в Ізмаїльському районі на Одещині.

Встановлено, що ділок налагодив злочинну схему з систематичного одержання хабарів від рибалок у розмірі 9 тис грн на тиждень, за вилов червонокнижних видів риб (осетра чи білуги) – 50 % від вартості риби і 30% вартості ікри або частину виловленої риби.

За ці кошти чоловік обіцяв забезпечити безперешкодну риболовлю та запевняв у своїй спроможності, при необхідності, вирішити будь-яке питання з прикордонниками, співробітниками водної поліції та іншими інспекторами рибоохорони.

Правоохоронці затримали інспектора безпосередньо після одержання чергового траншу.

Інспектор Чорноморського рибпатруля, який "обілечував" рибалок на Дунаї, піде під суд

Інспектор Чорноморського рибпатруля, який "обілечував" рибалок на Дунаї, піде під суд

Інспектор Чорноморського рибпатруля, який "обілечував" рибалок на Дунаї, піде під суд

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x