Фігуранта справи про розкрадання “гуманітарки” в Ізмаїлі оголосили у розшук

0 коментарів 30240 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Бессарабії всі добре пам’ятають гучну справу про дерибан гуманітарної допомоги з Центру допомоги та взаємодії в Ізмаїлі і шахрайську схему з розкраданням грошей на благодійність, яка набула розголосу в березні минулого року. Одним з її фігурантів є  відомий колись блогер, ізмаїльчанин Владислав Далаков. Поліція підозрює його у шахрайстві та незаконному поводженні з боєприпасами. Після багатьох місяців невизначеності,правоохоронці оголосили його в розшук тільки зараз, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За наявною інформацією від знайомих підозрюваного, одразу ж після скандалу з розкраданням “гуманітарки” і інших неприємностей з представниками правоохоронних структур, Далаков якимось чином виїхав з сім’єю за кордон – до Болгарії. Там він облаштувався, у нього народилась дитина, він продовжує активно вести сторінки в соціальних мережах.

А в поліції Одеської області тільки сьогодні офіційно повідомили – чоловіка оголошено в розшук.

“Слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури ЗАОЧНО повідомили чоловіку про підозру за ч. 3 ст. 190 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановили, що житель міста Ізмаїл, 1994 року народження, виставив у мережі Інтернет відеозвернення про те, що здійснює збір коштів на свій банківський рахунок для військових, які стоять на блокпостах та охороняють місто. У такий спосіб «волонтер» зібрав від громадян 30 тисяч гривень, але на допомогу військовим їх не використав. Загалом від протиправних дій ізмаїльця постраждали 26 громадян. Крім того, під час проведення санкціонованого обшуку в автомобілі чоловіка правоохоронці вилучили 62 набої, що, згідно з висновком експертного дослідження, придатні для стрільби з автомата Калашникова та ручного кулемета. Після того, як фігурант дізнався, що його буде притягнуто до кримінальної відповідальності, він залишив своє місце проживання і був оголошений в розшук”, – відзвітували правоохоронці.

Нагадаємо, на хвилі волонтерського скандалу, який відбувся у березні минулого року в Ізмаїлі, міський голова Андрій Абрамченко заявляв, що “волонтери”, які скомпрометували себе, підуть служити до армії. Але цього не сталося – справу не закрито, фігуранти досі не предстали перед судом.

Фігуранта справи про розкрадання "гуманітарки" в Ізмаїлі оголосили у розшук

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x