Білгород-Дністровський район лідирує за кількістю відкритих “Класів безпеки”

0 коментарів 39906 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В закладах освіти Одещини відкрито вже 34 «Класи безпеки». Найбільше інтерактивних кімнат з’явилося  у Білгород-Дністровському та Березівському районах. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів директор Департаменту освіти і науки Одеської ОВА Олександр Лончак, передає Бессарабія INFORM. 


Як зазначив очільник Департаменту, перед новим роком, нові «Класи безпеки» з’явилися  у Татарбунарському ліцеї, одному з ліцеїв Болградського району та деяких начальних закладах Одещини.

“В новостворених інтерактивних просторах є все необхідне для вивчення правил пожежної та мінної безпеки. Щоб цікаво, пізнавально, творчо й креативно! Заняття зі здобувачами освіти проводять як вчителі, так і спеціалісти ДСНС та Національної поліції. Ефективно співпрацюємо заради майбутнього наших дітей. У планах на 2023 рік – продовження облаштування “Класів безпеки”, аби в кожному закладі освіти з’явилося дитяче безпекове середовище, де відбуватимуться заняття з використанням різноманітних активностей”,- підкреслив Олександр Лончак.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x