Багатофункціональна техніка на варті благоустрою міста: у Болграді за бюджетні кошти придбали сучасний садовий міні-трактор

0 коментарів 25839 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Напередодні Нового 2023 року комунальне підприємство Болграда «Горводоканал»  отримало сучасну техніку, яку придбали за рахунок бюджетних коштів ще у минулому році, а саме –  райдер Husqvarna («Хускварна»). Це – удосконалена самохідна техніка, яка за багатьма параметрами перевершує навіть найпотужнішу газонокосарку. Адже райдер є різновидом садового міні-трактора, у якого все навісне обладнання розташоване попереду.


Як зазначили у міськраді, перевагою даної техніки є те, що колісні райдери «Хускварна» здатні впоратися з великими площами – там, де мотокосам, тримерам та газонокосаркам таке косіння вже не вдається. І використовувати райдер можна не тільки як косарку, а й як аератор, піскорозкидувач, колектор листя, прибирач снігу, перевізник вантажів.
Райдер ідеальний для ділянок з деревами, кущами та кутовими перешкодами: вузька ширина ріжучої деки райдера та її розташування спереду справляються у важкодоступних місцях – у кутах, під деревами та низькими чагарниками, що нависають.
«Ми давно думали над придбанням такої сучасної техніки, яка однозначно дозволить нам зробити набагато більше та якісніше у плані благоустрою Болграда та інших населених пунктів громади. Адже ми маємо і стадіони, і майданчик для пляжного волейболу, і сквери. А з минулого року ще й активніше стали проводитись роботи з озеленення», – пояснив перспективність придбання Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Необхідно підкреслити, що вартість техніки європейського виробника складає близько 250 тисяч гривень.

Багатофункціональна техніка на варті благоустрою міста: у Болграді за бюджетні кошти придбали сучасний садовий міні-трактор

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x