Символ незламності і волевиявлення: в Кілії встановили новорічну ялинку. Цього року вона чекає “подарунків” від містян

0 коментарів 29187 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Центральній площі Кілії встановили головну ялинку міста. Цього року вона буде без ілюмінації, але у кожного є можливість і без них зробити її найгарнішою. Як – розповість “Бессарабія INFORM”. 


Нагадаємо, рішення встановити ялинку прийняли мешканці міста, проголосувавши на сторінці голови громади Вячеслава Чернявського за відповідний варіант. З 1854 людей, які залишили коментарі під дописом, 1675 людей проголосували ЗА ялинку, і лише 179 – ПРОТИ.

Разом з цим міський голова нагадав, що ілюмінацію з метою збереження електроенергії у важкий для України час встановлювати не будуть, проте запросив містян взяти участь у прикрашанні красуні.

Згідно з пропозицією, кожен мешканець міста може принести іграшку або саморобну прикрасу до офісу комунального підприємства “Добробут” (вул. Миру, 83). Вона має бути доволі крупною, аби її було добре видно на ялинці, та мати світле або патріотичне забарвлення. “Народні” прикраси будуть розвішані до кінця тижня.

Встановлювали красуню також працівники “Добробуту”. І ялинка, і всі прикраси зберіглися з минулих років, тому з міського бюджету не було витрачено ні копійки.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x