Партнерська допомога: в рамках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Білгород-Дністровський отримав важливе обладнання

0 коментарів 16740 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Білгород-Дністровська міська територіальна громада стала однією з 10 громад – партнерок проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») в Одеській області та уклала відповідну Угоду про наміри співпраці. Завдяки партнерству, місто отримало обладнання, необхідне для своєчасного реагування на наслідки надзвичайних ситуацій. Про це повідомили на офіційному сайті Білгорода-Дністровського.


Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» надає допомогу та підтримує органи місцевого самоврядування, які повинні стати більш спроможними, підзвітними перед громадянами та такими, які здатні ефективно надавати послуги.

У зв’язку із запровадженням в Україні воєнного стану, з метою посилення спроможності громад для реагування на надзвичайні ситуації, в рамках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», було  придбано обладнання, яке передали у власність Білгород-Дністровської міської територіальної громади.

Так, протягом останніх двох місяців місто отримало 1 мотопомпу для брудної води, 1 плаваючу мотопомпу, оргтехніку, мережеві фільтри, довжиною 3 м та 10 м, подовжувачі на котушці, довжиною 20 м та 50 м, ланцюгові пили, вогнегасники ВП-5, світлодіодні акумуляторні ліхтарі, протипожежні костюми, бензорізи та 5 електрогенераторів на 7,5 кВТ.

В майбутньому очікується поставка різаків, розтискачів, домкратів та генераторів більшої потужності.

Отримане обладнання дозволить забезпечити негайне реагування на наслідки надзвичайних ситуацій та забезпечити функціонування комунальних служб у зимовий період.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x