Обдаровані діти Болградщини відвідали виставу в Одесі

0 коментарів 18225 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Різдво, яке частина України святкує 25 грудня, тридцять обдарованих дітей з Болградської громади в якості винагороди за свої старання відвідати в Одесі новорічну виставу «Червона шапочка», яку представила балетна студія Заслуженої артистки України Світлани Антипової. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на міську раду.


Давно відома всім добра казка з дитинства ожила для них на сцені Одеського національного академічного театру опери та балету. Талановиті актори представили твір Шарля Перро у цікавій та дуже сучасній інтерпретації.

“Незабутнє видовище з тонким гумором, і водночас із вічними істинами моралі привели в незабутнє захоплення публіку, подарувавши юним глядачам чимало позитивних емоцій. Зазначимо, що поїздка на цю виставу дітей Болградської громади стала можливою завдяки депутату Одеської обласної ради Вадиму Шкарівському та директору ТОВ “Болградтрансавто” Володимиру Кочеву, який надав транспорт.
Болградська міська рада, діти та їхні батьки висловлюють щиру вдячність за цей казковий новорічний подарунок”, – зазначили в міськраді.

Обдаровані діти Болградщини відвідали виставу в Одесі Обдаровані діти Болградщини відвідали виставу в Одесі

Обдаровані діти Болградщини відвідали виставу в Одесі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x