На варті безпеки мешканців громади: у Рені відкрили поліцейську станцію

0 коментарів 27567 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 15 грудня, відкрили ще одну поліцейську станцію для трьох поліцейських офіцерів громади в Рені. Вони обслуговуватимуть міську громаду та жителів ще сімох населених пунктів, розташованих довкола.


Як розповіли у ГУ Нацполіції Одеської області, нова станція розташована у місті Рені на вулиці Соборна, 111. Її обслуговують три поліцейських офіцери громади – майор поліції Григорій Лунгу, номер телефону +380688480951; капітан поліції Іван Кірєу, номер телефону +380973871435; капітан поліції Євген Буценко, номер телефону +380687351663.

Всі «шерифи» – місцеві жителі, які мають за плечима до 20 років досвіду роботи в правоохоронних органах. Ще на початку березня поліцейські приступили до виконання своїх обов’язків на новій посаді, стали підтримкою і захисниками місцевих жителів.

Спільними зусиллями поліцейських, органів місцевої влади та самоврядування для комфортної роботи з громадянами та якісного надання поліцейських послуг відкрили поліцейську станцію, оснащену всім необхідним устаткуванням.

Також правоохоронців забезпечили катером та трьома автомобілями.

Урочистий захід відбувся за участю очільника поліції Одещини Миколи Семенишина, особового складу територіального підрозділу поліції, голови Ренійської міської територіальної громади Ігоря Плєхова і місцевої молоді. Усіх, завдяки кому поліцейська станція відкрила свої двері жителям Ренійскої громади, головний поліцейський області відзначив сертифікатами і подяками.

На варті безпеки мешканців громади: у Рені відкрили поліцейську станцію На варті безпеки мешканців громади: у Рені відкрили поліцейську станцію

На варті безпеки мешканців громади: у Рені відкрили поліцейську станцію

«Злагодженими зусиллями ми реалізовуємо пріоритетні завдання поліції Одещини, які були визначені під час загальнонаціонального Безпекового форуму за участю Президента України, депутатів Верховної Ради, керівників об’єднаних територіальних громад, центральних органів виконавчої влади – створення безпечного та дружнього середовища для жителів кожної громади», – зазначив очільник поліції регіону Микола Семенишин під час урочистостей, і подякував присутнім за підтримку проєкту.

«Поліцейський офіцер громади» – це проєкт Національної поліції України, мета якого – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який житиме на території обслуговування, знатиме людей, їхні проблеми, допомагатиме у їх вирішенні, піклуватиметься про безпеку.

В умовах воєнного стану, тотальної економії електроенергії поліцейська станція є також пунктом обігріву, де кожен, хто цього потребує, може зігрітися, підзарядити гаджети, отримати іншу допомогу.На варті безпеки мешканців громади: у Рені відкрили поліцейську станцію На варті безпеки мешканців громади: у Рені відкрили поліцейську станцію

На варті безпеки мешканців громади: у Рені відкрили поліцейську станцію

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x