Матері полеглого воїна з Болградського району вручили орден “За мужність” III ступеня

0 коментарів 40419 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні в Криничненській сільській раді начальник Болградського РТЦК та СП Олександр Дем’янов вручив державну нагороду матері солдата Мінкова Івана, який загинув 26 лютого в Чернігові, під час артилерійського обстрілу. Іван був водієм мінометного взводу мінометної батареї механізованого батальйону. Про це повідомили у Болградській районній військовій адміністрації.


15 червня 2022 року Указом Президент України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Івану Мінкову присвоєно ордену «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).
Від імені Болградської районної воєнної адміністрації начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура висловив слова скорботи та вдячності родині загиблого та вручив лист-подяку.
«На жаль спокій у наших домівках вартує чималих зусиль, і що найболючіше – втрат серед відважних бійців. Щодня молоді захисники ціною власного життя захищають нас від ворожих куль та ракет рашистів. Мужній воїн, який поклав своє життя за Україну, назавжди залишиться у наших серцях. На жаль, нагороди та промови не втамують біль такої втрати» – зі словами вдячності до родини загиблого героя звернувся начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура.
Учасники заходу вшанували пам’ять Івана Мінкова та пам’ять всіх загиблих під час російської агресії хвилиною мовчання.

Після заходу усі присутні поклали квіти до меморіальної дошки солдата Мінкова Івана, встановленої на загально освітньому закладі Криничненської сільської ради.

Матері полеглого воїна з Болградського району вручили орден "За мужність" III ступеня Матері полеглого воїна з Болградського району вручили орден "За мужність" III ступеня

Матері полеглого воїна з Болградського району вручили орден "За мужність" III ступеня

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x