Лікар-переселенець з Болградської ЦРЛ отримав ордер на службове житло

0 коментарів 22842 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями лікар-невропатолог Віталій Михайленко, який переїхав у Болград через війну з міста Торецька Донецької області, отримав ордер на службове житло. Ключі від оселі йому урочисто вручив міський голова Сергій Димитрієв. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на міську раду.


Раніше “БІ” повідомляла про те, що відповідне рішення було прийнято на засіданні виконавчого комітету Болградської міської ради.

Зазначається, що Болград медик обрав прихистком невипадково – звідси родом його батько. Приїхав у місто чоловік наприкінці серпня і відразу почав працювати в Болградськой ЦРЛ як лікар-невропатолог. Також за спеціалізацією є психотерапевтом та сімейним лікарем.

Голова громади привітав спеціаліста та висловив сподівання, що лікар буде працювати на благо медицини Болградщини.

«Я висловлюю надію на те, що ви зробите свій професійний внесок у підвищення якості медичного обслуговування. Якщо буде необхідність придбання якогось медобладнання, ми готові розглянути це питання та посприяти у його вирішенні на благо всієї громади», – зазначив Сергій Димитрієв.

В свою чергу, фахівець подякував за можливість мати надійний дах над головою та пообіцяв зробити все можливе, аби бути корисним місцевим мешканцям.

«Вибір на Болград зробив не випадково. Звідси родом батько. Тому подвійно радий бути корисним мешканцям громади. Висловлюю вдячність за оперативне вирішення квартирного питання», – подякував Віталій Михайленко.

Зазначимо, це вже третій доктор Болрадської ЦРЛ, який одержав службове житло від органів влади у 2022 році. Ще двоє медиків отримали їх у грудні 2021 року.

«Ми дуже вдячні Департаменту охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації за те, що торік нам було виділено кошти на придбання службового житла для медиків. Це важливо, адже тепер є надія, що молоді та перспективні фахівці затримуватимуться у нашій громаді надовго», – наголосив Сергій Димитрієв.

Лікар-переселенець з Болградської ЦРЛ отримав ордер на службове житло

Лікар-переселенець з Болградської ЦРЛ отримав ордер на службове житло

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x