З полону росії звільнено ще 50 українських захисників

0 коментарів 21465 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив про звільнення ще 50 захисників України. 


“Ми повертаємо оборонців Маріуполя та “Азовсталі”, повертаємо полонених, що були в Оленівці, поранених, зокрема в боях на Донецькому, Луганському, Запорізькому напрямках”, – написав він у своєму Telegram-каналі.

Він зауважив, що це велика робота, яка продовжується щодня.

“Ми будемо працювати до звільнення останнього українця. Дякую Координаційному штабу з питань поводження із військовополоненими. Всі будуть вдома”, – написав керівник ОП.

Зазначимо, останніми тижнями Україна повернула немало воїнів.

23 листопада додому повернулися 35 українських військових та цивільний. Серед звільнених – військовослужбовці, які захищали Маріуполь, були на “Азовсталі”, а також нацгвардійці, яких загарбники взяли в полон на Чорнобильській атомній електростанції у перші дні повномасштабного вторгнення.

24 листопада з російського полону повернули ще 50 українських воїнів. Серед них – 20 бійців Нацгвардії, 12 – Військово-морських сил, 10 – Збройних сил України, 6 – Державної прикордонної служби, 2 – територіальної оборони.

26 листопада з російського полону вдалося звільнити ще 12 українців. Серед них – чотири бійці ВМС, два нацгвардійці, два прикордонники, один з ТрО, а також подружжя та чоловік, якого вважали зниклим безвісти.

Зазначимо, додому наприкінці листопада повернулися 4 захисника острову Зміїний, які є мешканцями Кілії. Вони проходять реабілітацію та вже скоро приїдуть у рідне місто. Разом з тим чимало боронців острову досі знаходяться в руках ворога з першого дня повномаштабного вторгнення.

З полону росії звільнено ще 50 українських захисників

З полону росії звільнено ще 50 українських захисників

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x