Зберігав більше 100 пакунків метадону: в Одесі викрили 20-річного збувача наркотиків з Білгород-Дністровського району

0 коментарів 12474 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі поліцейські викрили в наркозлочині 20-річного жителя Білгород-Дністровського району. Правоохоронці вилучили у чоловіка більше сотні пакунків ймовірно з метадоном, а в його смартфоні виявили листування щодо збуту наркотичного засобу.


Як розповіли у обласному відділі поліції, правоохоронці викрили правопорушника в Старобазарному сквері міста Одеси. У молодика виявили кілька десятків згортків забороненої речовини в ході огляду його особистих речей, а решту – під час обшуку в орендованому помешканні.

Окрім цього, у чоловіка вилучили мобільний телефон із доказами його протиправної діяльності.

«Відомості за вказаним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. В рамках розпочатого кримінального провадження поліцейські скерували вилучені речовини на експертне дослідження. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру. Слідство триває», – повідомили у поліції.

Зберігав більше 100 пакунків метадону: в Одесі викрили 20-річного збувача наркотиків з Білгород-Дністровського району

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x