З 1 грудня в Одеській області планують подавати світло мінімум двічі по чотири години на добу, – ДТЕК

0 коментарів 38016 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ситуація в енергосистемі лишається надзвичайно складною, тому в більшості регіонів країни, в тому числі в Одеській області, продовжують застосовуватись екстрені відключення електроенергії. ДТЕК Одеські електромережі робить все можливе, щоб світло почергово вмикалося у кожного мешканця області мінімум двічі по 4 години на добу, якщо не буде додаткових обмежень від НЕК Укренерго. Про це повідомляється на офіційній сторінці енергопостачальної компанії.


“З 1 грудня ДТЕК Одеські електромережі буде робити все можливе, щоб перерва в електропостачанні для кожного клієнта складала не більше 8 – 8,5 годин і в кожній домівці світло було мінімум двічі по 4 години на добу. Відключення відбуватимуться для всіх клієнтів почергово вдень та вночі протягом тижня. Такий режим буде діяти допоки не знизиться дефіцит генерації електроенергії та ситуація в енергосистемі не стабілізується і ми зможемо повернутись до стабілізаційних відключень, прогнозованих і за графіками”, – підкреслили у ДТЕК.

Після ввімкнення світла фахівці просять не вмикати одночасно всі електроприлади адже це може призвести до нової аварії в вашому мікрорайоні або будинку через різке підключення одразу великого навантаження.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x